Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Synové Lenky Vlasákové (52) a Jana Dolanského vyrostli jako z vody. Premiéru francouzské komedie s názvem Co to píšeš, miláčku, ve které herečka exceluje, si nenechali ujít. V publiku usedli společně a uvedení hry také společně oslavili.

Starší Max už jde ve šlépějích rodičů a už se věnuje hraní. „Je na konzervatoři,“ svěřila se Super.cz herečka, která syna nejdříve chtěla od herectví odradit. „Chtěli jsme své dítě od lecčeho uchránit, ale on si byl jistý. Tak mu přeju, aby mu zářily všechny barvy světa a pořád ho to bavilo,“ prozradila Lenka Vlasáková.

Po premiéře ve foyer divadla si herečka se starším synem na oslavu odehraného představení přiťukla a dobře se bavila s kolegy. Zatímco starší Max už ví, co bude dělat, mladší Johan je ještě v dospívajícím věku, rozhodně z něho ale roste také fešák.

Herečka je čtyřnásobnou maminkou, děti jí vylétly z hnízda a doma má už jen toho nejmladšího. „Holky jsou výtvarně nadané, Sofie je malířka, Amálka je kostýmní výtvarnice a návrhářka a u Johana uvidíme,“ prozradila nedávno herečka.

Další články

Načítám