Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svými syny se Lenka Vlasáková (52)Jan Dolanský (46) pochlubili docela nedávno, když společně vyrazili na premiéru snímku Matka v trapu. Dcera Amélie tehdy bohužel chyběla. A je to velká škoda! Vzhledem k tomu, co všechno umí, jsme si ale jisti tím, že o ní ještě v budoucnu hodně uslyšíme.

Na to, že docela nedávno dostudovala střední školu, toho má za sebou víc než dost. Z výčtu aktivit by se zatočila hlava nejen jejím vrstevníkům. Není divu, že jsou na ní rodiče tak pyšní.

„Aktuálně nikde nestuduju, ale budu studovat na UMPRUM textil. Ráda tvořím. Od všeho trošku, ráda zkouším nové věci. Mám vystudovaný oděv, takže jsem šila oblečení, věnovala jsem se i sochařině, zkusila jsem i divadlo. Kromě toho hraju na spoustu hudebních nástrojů, mám kapelu…,“ prozradila Amélie Dolanská na Instagramu.

Stalo se tak u příležitosti představení Projektu 24, do kterého se nyní zapojila. Ten si dává za cíl upozornit na důležitost udržitelnosti a obnovování již využitých zdrojů. Svoje zdroje dcera slavných rodičů využila beze zbytku. A na co sáhne, to se jí daří. Není divu, že se její rodiče rádi pochlubí a podpoří to, čemu se právě věnuje.

Nehledě na to, že by se uživila i coby modelka. Což názorně předvedla při focení své maturitní práce. Ta byla inspirovaná punkem a metalem a je to tedy nářez!

Reklama

Další články

Načítám