Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) nepřestává oslňovat fanoušky svou figurou. Modelka nedávno oslavila 51. narozeniny a z Dominikánské republiky, kde má s rodinou druhý domov, posílá lidem do Česka velmi sexy pozdravy.

Slavná blondýnka se nyní pochlubila fotkami, na kterých přímo do objektivu vystavila své poprsí. Fanoušci tak mají jedinečnou příležitost si její vnady prohlédnout pěkně zblízka. „Vždy, když mám dietu, první zhubnou moje prsa a u vás je to naopak. Jak to děláte?“ napsala jí poklonu jedna z fanynek.

„Někdo si vydělává v kanclu. Někdo je u kasy a někdo se narodil být modelkou, a to je tahle holka. Klobouk dolů po dvou dětech,“ doplnila další z fanynek. Objevil se samozřejmě i hejt. „Plastová vemena,“ napsal jí pro změnu jeden z mužů. Simona si ale z negativních komentářů nic dělá.

Simona se neustále udržuje ve formě běháním a cvičením, což se pozitivně projevuje na její postavě. „S věkem i prsa mění tvar a raději bych to podchytila včas,“ řekla v minulosti Super.cz a je vidět, že podchycení včas se jí opravdu podařilo.

Reklama

Další články

Načítám