Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) patří k těm ženám, které svátek svatého Valentýna rády slaví. A ani letos nevynechala sexy valentýnské focení jen v prádle, kterým vždy potěší také své fanoušky. Na focení nesměl Super.cz chybět.

Blondýnka předvedla svou figuru hned v několika odvážných modelech. „Cítím se skvěle, jsem kus ženský, nikdy jsem nebyla kost a kůže. A že mám někde nějaký faldíček, je to přirozený a ženský a je to mnohem vyhledávanější než ty vychrtlice,“ zaskočila nás Bára, která se může chlubit opravdu štíhlou postavou.

Dokonce je snad nejhubenější, co kdy byla. Faldíčky byste u ní jen těžko hledali. „Něco jsem shodila, měla jsem chřipku a jedla jsem jen jogurty. Jinak na sebe dbám, cvičím, snažím se jógovat,“ prozradila nám Mottlová, která pózovala před objektivem fotografa Martina Šebesty.

„Fotíme prádlo a šaty Michaely Kasardy, jsou z její dílny a je to hodně ruční práce,“ prozradila Bára během rozhovoru. Bára je už přes rok šťastně zadaná, ani letos tak s přítelem Davidem nevynechá den svatého Valentýna k oslavě společné lásky.

„Slavíme všecko, povinně, i když jemu se to nelíbí, je typický chlap. Myslím si, že je třeba si připomínat, že se máme rádi, mám toho strašně moc za celý den, za celý týden a měsíc, kvůli tomu se moc často nevídáme, myslím, že je důležité si udělat ve vztahu čas pro sebe. Opravdu ho využít a hezky ho prožít, není to jen o tom, válet se na gauči a čumět na bednu,“ řekla závěrem Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám