Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová (37) se už před lety začala otužovat a s posilováním imunity pokračuje každou zimu. Jinak tomu nebude ani letos. A s příchodem prvního sněhu už blondýnka skotačila venku v plavkách.

Se svou kamarádkou a kolegyní Evou Decastelo vyrazila na wellness pobyt. Společně se věnují otužování už od covidu a ani tentokrát nevynechaly pobyt venku jen s minimem oblečení. „Jsem děsná zimomřivka, a to mě vždy dost omezovalo. Až jsem si jednou řekla dost a šla jsem proti tomu,“ svěřila se Super.cz Mottlová s důvodem, proč s otužováním začala.

Bára se na sněhu předvedla ve žluto-bílých plavkách. Dala na odiv nejen svou figuru, na které už přes rok maká pod dohledem svého přítele, ale i bujný dekolt. Její čtyřky se z výstřihu draly ven a herečka je sotva uhlídala. „Ty balónky jsou umělé?“ napsal Báře k sexy fotkám jeden z fanoušků, který tím blondýnku dobře pobavil.

Reklama

Další články

Načítám