Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaná herečka a zpěvačka Elis Ochmanová je už přes dva roky šťastnou maminkou. Malá dcerka Viola jí roste jako z vody a muzikálová hvězda bravurně zvládá i excelovat v divadlech.

To dokázala i na představení Hedwig a její Angry Inch, kde diváci v hlavní roli vidí Romana Tomeše (36) v postavě drag queen Hedwig – aneb muže, který podstoupil nelegální operaci změny pohlaví, aby se dostal z východního Berlína do západního světa. Za tuto roli dostal nominaci na Cenu Thálie. Elis pro změnu hraje muže. Vše je k vidění v Malostranské besedě v Praze.

Jak si tedy roli takového týpka Elis užívá? „Snažím se o to. Já musím říct, že ze začátku jsem se toho trochu bála, jak se v tom budu cítit, ale musím říct, že si to užívám,“ smála se při rozhovoru pro Super.cz během slavnostní reprízy, která oslavovala dva roky od premiéry.

Nás především zajímalo, co jí na tuto proměnu řekl její manžel? „Řekl mi na to, že je rád, že jsem žena. Samozřejmě konstatoval, že je to hustá přeměna, podle něj,“ smála se.

A měla by Elis „koule“ na to, aby se takto, převlečená za muže, procházela ulicemi Prahy mimo divadlo? „Vlastně, proč ne, mě to teda nenapadlo, ale když se o tom bavíme, tak proč ne?“ dodala se smíchem Elis Ochmanová.

Reklama

Další články

Načítám