Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova oslavila své třicáté narozeniny doslova i do písmene v milionovém stylu. V podniku pražského centra to praskalo ve švech luxusními pokrmy, pitím a hlavně hvězdnými hosty, kteří si tuhle party nenechali ujít.

Na červeném koberci se objevily hvězdy, které diváci bezpečně znají právě z televizních obrazovek, kde září v seriálech, pořadech nebo zpravodajství. A některé z nich přišly i se svými drahými polovičkami.

Velmi to slušelo Zorce Hejdové (33) s manželem Mírou Hejdou (40), kteří zejména volbou outfitů působili jako hollywoodský pár. Stejně jako herečka Eva Burešová (30) s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (37).

Na červeném koberci se objevil také moderátor Ondřej Sokol (52), který vzal do společnosti svou o 21 let mladší partnerku Nikolu. Vítězka MasterChefa Veronika Beskydiarová vyrazila na party se svým fešným partnerem, hercem Adamem Vaculou, se kterým se sladila do černé barvy.

V páru přišla také moderátorka Inna Puhajková (38), herec Vojtěch Vodochodský, moderátorka Petra Svoboda (41) a další. V galerii se podívejte, jak to hvězdným hostům slušelo.

Reklama

Další články

Načítám