Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova oslavila v únoru třicet let. K této příležitosti nemohla chybět ani velkolepá párty, která se uskutečnila v centru Prahy.

Na červeném koberci se objevily hvězdy, které diváci bezpečně znají právě z televizních obrazovek, kde září v seriálech, pořadech nebo zpravodajství.

Zdá se, že daný byl i dress code. Dámy totiž přišly ve večerních róbách a pánové vytáhli obleky a smokingy. V tomto případě šlo i o přehlídku pořádně hlubokých dekoltů, kterých se známé dámy rozhodně nezalekly.

Velmi to slušelo Kateřině Brožové (56), která oblékla fialovou róbu s velmi hlubokým výstřihem. K outfitu zvolila stříbrné doplňky a precizní bylo i její líčení a účes. Do pastelově fialové se oblékla moderátorka Zorka Hejdová (33), která také vynesla róbu s velmi odvážným dekoltem.

Nepřehlédnutelná byla herečka Kristýna Leichtová (38) ve žlutých šatech, které zářily i díky blyštivým komponentům. Za to herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) zvolila elegantní černou róbu, stejně jako Gabriela Partyšová (45) nebo Iveta Vítová (40).

Reklama

Další články

Načítám