Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdám nejnovějšího Love Islandu láska příliš nepřála. Nejdříve oznámili rozchod Venis s Adamem, a nyní i Ráchel s Claudem.

Rozchod Ráchel s Claudem zřejmě šokoval fanoušky o něco víc. Ještě pár hodin před oznámením totiž sdíleli video o představách své valentýnské noci. Ta se dle jejich představ neobejde bez erotických hraček, některé na videu ukázali i vyzkoušeli.

Tři hodiny nato přišla slova o oficiálním rozchodu. „Ahoj, chtěli bychom vám oznámit, že, sice o pár měsíců později, náš osobní ‚Love Island‘ taky končí. Přesto, jak moc jsme si rozuměli, nehádali se a bylo nám spolu dobře, tak máme v některých zásadních věcech rozdílné názory a každý asi i trošku jiný životní směr. Poznali jsme se v reality show, ale i tak to bylo z obou stran všechno reálné a upřímné. Oba jsme se k sobě chovali moc hezky, a i přestože jsme se měli tak rádi a pořád máme, rozhodli jsme se to ukončit. Moc si vážíme vaší podpory, kterou jste nám dávali, ať už na ostrově, nebo po jeho skončení. Jste skvělí,“ napsali na sociálních sítích s tím, že se neshodli na společných plánech do budoucna.

„I přesto, že jsme byli v mnoha věcech stejní, tak v jedné zásadní věci jsme se neshodovali, a to byla naše budoucnost. Proto jsme se rozhodli to ukončit, ale to neznamená, že nás spolu na sociálních sítích už neuvidíte, dál se potkáváme a budeme. Stále se máme velmi rádi, ale prostě někdy musíte nechat věci jít, abyste měli přesně to, co chcete,“ dodala Ráchel.

Netrvalo dlouho, co se u příspěvku objevila spousta reakcí. Několik fanoušků si rýplo zejména do onoho videa s erotickými pomůckami.

„To je fiasko, zveřejnit společné video o Valentýnu a o pár hodin později říct, že vlastně ten Valentýn spolu už mít nebudete,“ uvedl fanoušek.

„A to jste aspoň stihli vyzkoušet ty erotické pomůcky k Valentýnu?“ ptá se další.

„No to snad ne. Čekala jsem pokračování k videu o pomůckách, a konec,“ píšou sledující.

Reklama

Další články

Načítám