Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to v životě bývá, lásce člověk neporučí. Po necelých třech měsících, co skončil Love Island, se rozešel pár, který se v reality show umístil na druhém místě. Tedy Adam a Venis.

„Z obou stran jsme pro sebe udělali maximum, ale cítili jsme, že chceme jeden druhého hodně měnit. Necítili jsme se v tom komfortně, což byl jeden z hlavních důvodů, že jsme si řekli, že to pustíme. Ta hlavní věc je ta, že máme každý jinou vizi o tom, jak bude vypadat naše budoucnost. Ve chvíli, kdy máte tuhle vizi jinou, tak jinak vypadá i váš den,“ svěřila se Venis pro televizi Nova s tím, že se jejich vize do budoucna velmi lišily.

Zatímco Venis nechtěla o svých plánech mluvit, Adam byl otevřenější.

„Já, když mám mít partnerku, se kterou chci zestárnout, tak už jsem v tom věku, že když je to ta pravá, tak bych chtěl do dvou let založit rodinu, a to se vším všudy. Co se týče dětí, společného bydlení a usazení se. Tam jsme se nedohodli. To je moje vize a respektuji Venis, má ji trošku jinou a je to v pořádku. Je to ta nejdůležitější věc, ve které jsme se neshodli a bez té to nepůjde,“ svěřil se Adam se slovy, že si rozchod chtěli nechat ještě nějakou dobu pro sebe. Avšak Venis o něm pověděla svým blízkým kamarádům a rozchod se následně stal veřejným tajemstvím.

Reklama

Další články

Načítám