Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už příští měsíc odstartuje třetí řada reality show Survivor, kde se opět objeví několik známých osobností.

Dle exkluzivních informací Super.cz se na ostrov v Dominikánské republice podívá Ornella Koktová (31) nebo MMA zápasník Samuel Krištofič (34). Pokud jde o další hráčku, tak ji velmi snadno vypátrali fanoušci. A to podle indicií, které hvězda Love Islandu a influencerka sdílí na sociální síti.

Konkrétně by mělo jít o ohnivou Ráchel Karnížovou, která byla jednou z nejvýraznějších osobností ve výše zmíněné reality show Love Island, kde si také našla lásku. A zdá se, že jejich partnerské pouto teď otestuje tvrdý Survivor.

„Bude tam Ráchel z Love Islandu, mluví se o ní už dlouho,“ uvedl jeden fanoušek v diskuzích. „Myslím, že máme první potvrzenou účast,“ napsal další, který reagoval právě na její příspěvky.

Nedávno své sledující informovala o aplikování tří vakcín. „Právě jsem si byla dát tři vakcíny. A řekli mi, že mám mít klidový režim,“ uvedla krásná influencerka. Druhou nápovědou byla návštěva estetické kliniky. „Poslední laserová epilace předtím, než se nebudu moct nějaký čas holit,“ napsala s úsměvem. A tak se skutečně zdá, že se fanoušci Survivoru mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám