Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37), Nikol Leitgeb (37)Martina Pártlová (44) tvořily humorné trio 3v1, které bavilo fanoušky natáčením vtipných videí. Měly také svůj vlastní pořad v rádiu. Svou společnou aktivitu dámy utlumily už loni, když v rádiu skončily, nevznikly ani další video scénky.

Trojice kamarádek bez sebe v minulosti nedala ani ránu, jezdily na společné dovolené a vytvořily i vlastní e-shop, kde si jejich fanoušci mohli koupit jejich merch. Není divu, že se objevily spekulace o trhlinách v jejich přátelství, zejména mezi Veronikou Arichtevou a Nikol Leitgeb.

Trojice nyní oznámila, že právě Leitgeb už se nepodílí ani na společném podnikání, spory ale holky z 3v1 popřely.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu. Chápeme, že v tom bulvár bude zase hledat senzace, ale žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty…,“ informovaly holky z 3v1 na sociální síti.

Prý jsou všechny nadále kamarádkami, ale víc se každá věnuje své rodině. „That’s it. Život. Jsme kámošky, ale taky čtyřicetiletý matky, který maj každá i ‚to svoje‘, a když se potkaj, tak nechtěj řešit jenom společnou práci,“ nechaly se slyšet.

Nevylučují ale, že se někdy v budoucnu ke spolupráci vrátí. „Třeba až budem starý babky, budem mít odrostlý děti a opustěj nás ty naše polovičky, tak se s váma zas zasmějem při ňáký besedě,“ uzavřely svůj vzkaz kamarádky z 3v1. Trio se proslavilo například vtipným videem parodujícím televizní pořad Prostřeno! a dalšími humornými scénkami ze života.

Reklama

Další články

Načítám