Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve vánočním díle vědomostní show Máme rádi Česko došlo k třaskavému souboji. Proti svým protějškům se totiž postavily holky z 3v1 Martina Pártlová (44), Nikol Leitgeb (37)Veronika Arichteva (37). A už v úvodu natáčení byli všichni zajedno v tom, že výsledek znalostního klání ovlivní vánoční atmosféru v jejich domovech.

Já myslím, že jsou rádi, že vypadli z domovů a odpočinou si od dětí. Takže od nich očekáváme, že nás nechají vyhrát,“ naznačila Veronika Arichteva soupeřům, jaká jsou očekávání jejich žen.

„Když vyhrajeme, budou naše Vánoce vypadat blbě,“ měl hned jasno snoubenec Martiny Pártlové Josef Vařeka. „Upřímně, my se tak trošku bojíme vyhrát,“ dal mu za pravdu i režisér Biser Arichtev.

Produkce se snažila udělat maximum pro to, aby jejich Vánoce byly pohodové, a tak pány postavila do týmu smolaře Vojty Kotka (36). Dámy pak vedl ctižádostivý Jakub Prachař (40). Za normálních okolností by nic jiného než výhru nepřipustil. Tentokrát by ale pro něj případné vítězství mělo negativní dopad v osobním životě.

„Já nevím, proč jsme si sem pozvali takovou submisivní skupinu. Už jsem se začal doma chovat jako hrdina a teď zase budu muset dělat tohle, protože ono je to takový roztomilejší,“ zděsil se kapitán dívčího týmu poraženeckého přístupu mužské větve soutěžících.

Pánové svým slibům ale nedostáli nadlouho. Hned v první soutěžní disciplíně projevili soutěžního ducha a své ženy nemilosrdně drtili v postřehu. „Pojď ven, voe. To jsme si doma asi špatně vysvětlili,“ čertila se naoko na svého manžela Petra Nikol Leitgeb. Svého partnera naopak předčila Martina Pártlová, takže Josefa Vařeku čekají klidné Vánoce. Na ukázku partnerských soubojů se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám