Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uršula Kluková (82) se netají svou celoživotní náklonností k Jiřímu Krampolovi (85). Jak ale přiznala, nikdy s ním neskončila v posteli, ač si to nejspíš hodně přála. Příležitost k tomu ale prý měla.

„Jirka Krampol se mi strašně líbil. Modrý oči, kudrnatý vlasy. Krasavec to byl, dneska už je trošku oškubanej. Měla jsem před ním strašnou trému. Pak jsme se s Jirkou hrozně skamarádili. Cokoliv potřeboval, pomáhala jsem mu,“ svěřila se herečka v silvestrovském díle pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Krampol u ní dokonce jeden čas bydlel. „Jednou jsem ho potkala na Barrandově, on brečel a říkal, že ho Hanička vyhodila a chce se s ním rozvádět, že nemá kam jít. Já mu řekla: ,Ježiš, tak pojď ke mně.‘ Tak šel. Bydleli jsme spolu měsíc, pak byly prázdniny, já jsem odjela do Broumova, a když jsem se po dvou měsících vrátila, už tam měl ženskou i s dítětem,“ smála se Kluková.

Ta na Krampola práskla, že je velký bordelář. „Sehnali si spolu nějaký byt a odstěhovali se. Nechal tam po sobě hrozný nepořádek, jednou jsem přišla a jeho maminka, chudáček, tam myla podlahu, nádobí, uklízela. Tak já jsem to pak douklidila,“ dodala Kluková.

A kdy měla možnost skončit s Jirkou v posteli? „Každej se mi diví, ale já jsem s ním opravdu nikdy nic neměla. Ne, že bych nechtěla, ale on se k ničemu neměl,“ bere svůj úděl s humorem Kluková. „Jednou si mě vzal stranou a říkal: ,Uršo, prosim tě, kdybychom takhle byli někdy dlouho na zájezdě jako teď ten tejden. Kdyby bylo nejhůř, dala bys mi?‘ Tak jsem říkala, že kdyby bylo nejhůř, tak jo. Ale ono nebylo,“ uzavřela pobaveně herečka.

Reklama

Další články

Načítám