Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I ve svých 81 letech srší energií a neztrácí humor. Uršula Kluková (82) oslaví už v srpnu dvaaosmdesátiny a její elán by jí mohli vrstevníci závidět. Herečka se objevila po delší době ve společnosti a nemohla chybět na oslavě 85. narozenin Jiřího Krampola. (85)

S hercem a bavičem ji pojí mnohaleté přátelství. „Vzpomínám na to, jak jsme se seznámili, jakých to je let, bylo to v roce 89, v minulým století a najednou tady slavíme 85. narozeniny. Jirka byl můj idol. Vždycky se mi hrozně líbil, měl ty černé vlasy, modré oči a byl šlechetný,“ svěřila se Super.cz herečka na narozeninové oslavě Jiřího Krampola, která proběhla pro jeho fanoušky v Divadle Broadway.

„Jirka je jeden z mých největších a nejlepších kamarádů. Teď už se tak často nevídáme, nejsme pravidelně na telefonu, teď jak byl nemocný, tak jsem mu volala i do nemocnice, měla jsem o něj strach. Jirka trochu potřebuje karabáček a on ho nechce a odmítá to, aby mu člověk domlouval. Tak se nedá nic dělat a musí se snažit sám,“ řekla nám Uršula Kluková, která je ve skvělé formě

„Devět roků jsem nejedla maso, dělám různé cviky a snažím se pořád něco dělat,“ svěřila se herečka, která také stále pracuje. „Hraju v Dívčí válce, s tím jezdíme v létě, potom se chystá film Láska na zakázku, kde mám pěknou roli,“ dodala Uršula Kluková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám