Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V březnu oslaví Jitka Schneiderová (51) 51. narozeniny. Ve společnosti je herečka vždy dokonale upravená, na sociální síti však nemá problém ukázat se fanouškům bez líčení. Ba naopak, svou tváří bez zásahů estetické medicíny se ráda pochlubí.

Pravidelná péče je klíč k mladistvé pleti. Alespoň podle Jitky, jež se s fanoušky podělila o tip, který jí už před lety dala kolegyně. „Když mi bylo 20, dostala jsem zásadní radu od Jany Paulové. Začni se o svůj obličej starat už teď! Používej dobré krémy, odličuj se a pravidelně si dopřávej kosmetiku,“ svěřila se Jitka s tím, že rady své starší kolegyně následovala.

I proto se dnes nestydí odhalit svou tvář. „Jani, tvé rady se držím 30 let. Měla jsi pravdu. Držím (zatím) bez zásahů a držím „nervy“ z tlaku společnosti = obličej bez vrásek = na uzdě,“ svěřila se herečka a přidala fotku rovnou po kosmetice.

Jitka pořád sází na přirozenost a není se čemu divit. Zásahy plastických chirurgů nepotřebuje. Trend přirozenosti je stále více v popředí. Zahraniční hvězdy se už bez make-upu objevují i na společenských událostech; tak uvidíme, kdo s trendem začne u nás.

Reklama

Další články

Načítám