Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před zimním počasím utekla Jitka Schneiderová (51) do tepla. Herečka si užívá na exotické dovolené, kam odcestovala se svým partnerem. Přestože si své soukromí většinou hlídá, s fanoušky se podělila o střípky ze svého pobytu u moře.

Herečka poslala pozdrav z pláže, kam vyrazila hned ráno. „Probuzení,“ připsala si ke snímku v černých šňůrkových bikinách, ve kterých se zvěčnila. Loni Schneiderová oslavila padesátiny; a nejen na sociálních sítích stále ukazuje, že věk je jen číslo.

Slunce, krásné pláže a přítomnost moře jí vyčarovaly úsměv na rtech. Dovolenou tráví herečka ale také z části pracovně. „Plavu, čtu, plavu, těším se,“ svěřila se Jitka, která si na dovolené v Thajsku čte i scénář k nové roli.

„Přesně to u moře dělám, a ještě jím ovoce, zeleninu a ryby. Užijte si to,“ napsala Jitce jedna z fanynek. „Jíťo, to je paráda. Moc si to užívejte,“ napsala herečce další ze sledujících pod fotky z dovolené.

Reklama

Další články

Načítám