Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nevyrazila na filmový festival v Karlových Varech s partnerem Pavlem Nedvědem (51), ale se svou patnáctiletou dcerou Laurou, která se prošla po červeném koberci vůbec poprvé.

„Jsem tady spíš na kukačku a přišly jsme to s Lauru užít. To, že dorazíme spolu, byl její nápad, vzniklo to před dvěma dny v Londýně, když jsme stály před krásnými šaty. Říkala, že by chtěla jít někdy ten červený koberec se mnou. Takže jsme vybraly šaty a bylo,“ svěřila se Dara pro Super.cz během slavnostního zahájení, kde byla v blyštivém a zářivém modelu nepřehlédnutelná.

Ale aby slovenská diva upoutala pozornost, nepotřebuje výrazné šaty nebo hluboké výstřihy.

Zpěvačka vyrazila do ulic Karlových Varů v bílém a velmi slušivém kompletu, který její tělo sice zahalil, avšak si pod něj nevzala podprsenku a v modelu tak vynikly její vnady, což dodalo celému modelu ten správný sex-appeal.

Outfitu dodal šmrnc také drdol, jemné šperky a sandálky v tělové barvě. V tomto případě Dara rozhodně nešlápla vedle, v galerii se přesvědčte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám