Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně poprvé dorazila na karlovarský filmový festival zpěvačka Dara Rolins (51). A stejnou premiéru zažila i její dcera Laura Homolová, která tam maminku doprovodila místo jejího partnera Pavla Nedvěda (51). Půvabná patnáctiletá slečna tak zažila své oficiální uvedení do společnosti.

K filmové kariéře prý Dara nakročeno nemá. "Nic takového nehrozí, přestože mám herectví vystudováno. Jsem tady spíš na kukačku a přišly jsme to s Lauru užít. To, že dorazíme spolu, byl její nápad, vzniklo to před dvěma dny v Londýně, když jsme stály před krásnými šaty. Říkala, že by chtěla jít někdy ten červený koberec se mnou. Takže jsme vybraly šaty a bylo," vyprávěla Super.cz Dara.

Dara do Varů zvolila model od Lukáše Kimličky doplněný luxusními šperky. Na prstě jí zářil prsten s obřím briliantem, byl ale vypůjčený. I když by nás nepřekvapilo, kdyby takový dostala od Pavla Nedvěda jako zásnubní prsten.

"To máte pravdu," smála se Dara s tím, že se nic nezměnilo na jejím stanovisku, že na svatbě netrvá, a ani její partner ji do ní netlačí. "Naštěstí," uzavřela s tím, že Pavel Nedvěd by za ní měl dorazit v sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám