Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že se na Štědrý den Jan Kulas a Shopaholicadel (30) rozešli, víme všichni. Jejich vztah ale bude mít na jaře velkou dohru. Honza totiž plánuje zbušit svého soka, stálici MMA zápasů „zabijáka“ Petra Kunštára, se kterým má nevyřízené účty.

Byl to totiž milenec Adély v době, kdy chodila s Kulasem. „O mě se holky perou, jsem slavná osobnost, celebrita. A hlavně v kleci si to s tebou třeba i rozdám kvůli Adélce,“ řekl Petr ostře soupeři. K aféře mezi influencerkou a Kunštárem došlo po posledním zápase na záchodcích. „Já za to nemůžu. Ona to chtěla, znásilnila mě. Ne já ji, ale ona mě. Já Adélku miluju a Adélce dej pokoj,“ sdělil po tom na Instagramu.

Kulas tuto skutečnost stále nemůže překousnout. „Dám jí pokoj, až tě zabiju v té kleci,“ reagoval Kulas, který se nemůže dočkat zápasu, který proběhne v rámci dubnového RED FACE 3, a to 6. dubna v pražských Vysočanech. Ovšem jakkoliv zápas dopadne, jedno je jasné. Shopaholicadel totiž nedávno oznámila, že už je zadaná. Svého nového pana Božského ovšem tají, prozradila pouze, že se hezky obléká a má dokonce řidičský průkaz.

V několika zápasech se proti sobě postaví i ženy, které představil boxer a bývalý pornoherec Robert Rosenberg. Dvě jednadvacetileté hvězdy z OnlyFans si to rozdají v odlehčené disciplíně, v plácání po zadku. „Bývaly jsme kamarádky, ale teď už tomu tak není. Vyspala se s mým bývalým přítelem v době, kdy jsme spolu ještě byli,“ komentovala to jedna z nich. Nemůžou si přijít na jméno, o to drsnější to mezi nimi bude. Celkem diváci v dubnu uvidí devět různých zápasů.

Reklama

Další články

Načítám