Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu na Štědrý den, kdy jí dal Jan Kulas kopačky, prohlašovala, že si užívá samoty a že si může dělat vše, co chce. Nyní je vše jinak. Shopaholicadel (30) oznámila, že už je znovu šťastně zadaná.

„Všem fanouškům, a hlavně hejtrům oznamuji, že jsem zadaná od 21. ledna. Na rovinu vám říkám, že to je muž mimo sociální sítě, že to není nikdo známý. Na nic se mě neptejte, co se týká mého vztahu, na nic vám neodpovím. Je to moje soukromí, které budu více střežit než minulý rok. Hlavně je to i jeho soukromí. Jediné, co vám povím, je, že je starší než já. Šťastně zadaná žena ve svých skoro třiceti jedna letech,“ svěřila se Adéla na sociální síti.

Zároveň napsala, že tento starší utajovaný přítel má na rozdíl od předešlých partnerů další výhody. „Konečně je to chlap, který rozumí módě, umí se oblékat. Má řidičák a pohledově je fakt kus chlapa,“ rozplývala se influencerka.

Po těchto slovech lidé o to více čekají, zdali Adéla skutečně svá slova dodrží a svého přítele veřejnosti jen tak neukáže.

Reklama

Další články

Načítám