Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shopaholicadel (30) nedávno přiznala, že necelé dva měsíce po rozchodu má už zase chlapa a je šťastná. S přítelem Josefem nyní ale naprosto znechutili lid svými plány, se kterými se Adéla pochlubila na internetu.

Chtějí totiž vyrazit a podívat se do dětského domova. Požádala tak své sledující o radu. „Budu velmi ráda, když mi budete do komentářů pod tento obrázek psát, jaký dětský domov v Praze bych s přítelem měla navštívit. S přítelem bych ho chtěla navštívit, s dětmi si budeme hrát a rozdáme jim plyšáky,“ svěřila se Adéla.

V komentářích ale místo rad dostala influencerka pořádně ledovou sprchu. „Já myslím že k dětem psychicky labilní lidi nepouštějí… není to zoo,“ napsala jí jedna z komentujících a lavina hejtů se začala valit.

„Tady si chce někdo zvedat čísla na opuštěných dětech, hnus,“ reagoval další. „Smažte to. Abyste darovali pár starých plyšáků, co už Adéle neslouží, na to nepotřebujete anketu, kde budete ukazovat svoji dobrotu. Prostě je darujte a nazdar,“ neskrývala zděšení autorka jiného komentáře.

Ozvala se jí dokonce žena, která v dětském domově vyrůstala. „Jako dítě z dětského domova, prosím, nechoď nikoho navštěvovat!“ napsala jí tato slečna velmi důrazně.

Reklama

Další články

Načítám