Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malajsijská herečka Michelle Yeoh podle britského serveru Mail Online tentokrát stojí v čele pomyslného žebříčku nejhůře oblečených celebrit z udílení filmových a televizních SAG Awards, které proběhlo v neděli večer v Los Angeles. Minulý týden přitom naopak na cenách BAFTA zazářila v noblesním kalhotovém kostýmku, který si v eleganci v ničem nezadal s těmi nejluxusnějšími róbami, a objevila se tak ve výběru těch nejlépe oblečených hvězd.

Šedesátiletá herečka, jež se nejvíce proslavila v bondovce Zítřek nikdy neumírá po boku neodolatelného Pierce Brosnana a rolí Jü Šu Lien ve snímku Tygr a drak, zvolila jednoduché černé sametové šaty bez ramínek, jež by samy o sobě nemusely vůbec vypadat špatně. Ovšem huňatý flitrový zdobný prvek vedoucí prostředkem šatů od shora až dolů z nich učinil poněkud neuchopitelnou karnevalovou kreaci.

Přeplácanost vládla například i šatům herečky Julie Garner. Zbytečnou květinovou šálu si pro změnu na svých jinak hezkých šatech mohla odpustit Jessica Frances Dukes. V poněkud neforemné černé róbě neoslnila ani hvězda Bílého lotosu Beatrice Granno či komička Megan Stalter v punkově pojatém modelu.

Chválu nesklidila ovšem ani Patricia Arquette v saténových světle zelených šatech s krajkovou aplikací a Hong Chau ve svých minišatech s dvěma roztřepenými pruhy látky válejícími se po zemi také zrovna nezaválela.

Reklama

Další články

Načítám