Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co před časem Gabriela Lašková (34) oznámila radostnou novinku, a to, že se její rodina brzy rozroste, se rozhodla prozradit i o poznání bolestnější příběh. Před časem přišla o miminko!

„Druhý pokus se povedl hned, nemohli jsme tomu uvěřit. Bohužel jen několik týdnů nato jsem o miminko přišla. Bylo to těžké, byla jsem z toho strašně smutná a pořád jsem přemýšlela nad tím, co jsem udělala špatně,“ prozradila na sociální síti modelka a moderátorka.

„Od okolí jsem slyšela, že to tak mělo být, že to bylo naštěstí brzy nebo že můžu být ráda, že to nebylo pořádně ještě miminko,“ doplnila v emotivní zpovědi.

„Věděla jsem, že jsou mnohem bolestivější ztráty, a měla pocit, že ta má vlastně nebyla dost velká, a tak jsem o ní nemluvila. Ale pro mě byla. Obrázek z ultrazvuku mám schovaný pořád a občas si říkám, jaké by asi miminko bylo,“ zamyslela se Lašková, která se nějaký čas nato znovu dočkala. Tentokrát už to dopadlo dobře.

„Jen co to šlo, zkusili jsme to znovu, a štěstí bylo za krátký čas zase na naší straně. Tak strašně jsem se bála, aby s námi miminko zůstalo, že kdybych tenkrát nepracovala v televizi a taky to na mě někdo neřekl bulváru, nechala bych si to dlouho jen a jen pro sebe. Bála jsem se, abych o Vinouška taky nepřišla,“ prozradila maminka šestiletého Benedikta a tříletého Vincenta.

„Když jsme se rozhodli pro třetí, nečekala jsem, že to půjde hned. Věk, únava, čas a kdo ví co dalšího, ale přesto nám bylo přáno. Nějak jsem tomu přesto nemohla uvěřit. Udělala jsem si nesmyslný počet různých těhotenských testů s různou intenzitou druhých čárek a nakonec i tenhle modrý, potřebovala jsem větší jistotu,“ nechala se slyšet.

Tu mi samozřejmě dal stejně až první ultrazvuk. A přestože tam bylo (nebo lépe řečeno bilo) srdíčko a já byla štěstím bez sebe, strach nepřešel. Do třetice se snad bojím úplně nejvíc,“ nechala se slyšet Gabriela, která věří, že všechno dobře dopadne.

Reklama

Další články

Načítám