Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku února se Gabriela Lašková (34) pochlubila krásnou novinkou. Moderátorka se s manželem Filipem těší na třetího potomka. Rostoucí bříško se jí podařilo schovávat až do pátého měsíce. Nyní se už začíná připravovat na porod.

Doma už jí dělají radost dva synové, šestiletý Benedikt a tříletý Vincent. A zatímco při prvním těhotenství prožívala Gabriela každý den, nyní jí čas utíká mnohem rychleji. „Při třetím těhotenství sotva sleduji, v kolikátém měsíci jsem. Už to není jako s tím prvním. Strašně rychle to utíká a nějaká kila jsou mi jedno,“ svěřila se Super.cz moderátorka.

Aktuálně je Gabriela už ve třetím trimestru a pochlubila se odhaleným rostoucím bříškem. „Začínám se na tebe chystat, štěstí naše,“ svěřila se Lašková, která zatím pohlaví třetího miminka neodtajnila. V krátkém videu však nechala své sledující hádat, podle babských rad, zda to bude holka, nebo kluk. A zatímco jedna skupina si je jistá, že moderátorka a modelka čeká kluka, druhá stoprocentně ví, že to bude holčička.

Příliš aktivit teď moderátorka kvůli nevolnostem nestíhá. „Chtěla jsem se s Vámi podělit o tolik věcí kolem těhotenství, ale většinu těhotenství jsem naprosto hotová a odkládám to, až bude líp. No, ve třetím trimestru už asi úplně líp nebude, ale než se narodí miminko, chci toho ještě hodně stihnout,“ svěřila se moderátorka, která už se chystá na příchod dalšího člena rodiny.

Reklama

Další články

Načítám