Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé dorazila na Česko-Slovenský ples těhotná. „Poprvé to bylo v devátém měsíci s prvním synem, s druhým jsem byla těhotná během covidu, kdy ples nebyl, a teď jsem tady zase. Přece si ho nenecháme ujít,“ vtipkovala se Super.cz Gabriela Lašková (34).

„Tehdy byl větší problém sehnat šaty, teď bych se ještě vešla do konfekce. Lukáš Macháček, který mi pomáhal s výběrem, se bál většího bříška. Myslím, že šaty se povedly,“ míní Gábina, jejíž outfit kvitovali skoro všichni jako nejelegantnější na celém plese.

Kolik v pátém měsíci přibrala, moderátorka netuší. „Při třetím těhotenství sotva sleduji, v kolikátém měsíci jsem. Už to není jako s tím prvním. Strašně rychle to utíká a nějaká kila jsou mi jedno,“ krčila rameny Gábina, která měla začátky těhotenství dost krušné.

„Oproti minulým dvěma těhotenstvím je to mnohem únavnější. Nebylo mi vůbec dobře. Těch prvních pár měsíců bylo velmi náročných. Sama o sobě jsem velmi těžký migrenik a v těhotenství se to ještě násobí. Ale půlku už mám za sebou a teď už se to dá,“ prozradila.

Její dva synové se prý už na sourozence těší, už začínají vymýšlet i jméno pro miminko. „Vždycky jsem chtěla být máma, mít velkou rodinu. Vždy k tomu budu přistupovat s láskou a trpělivostí. Ale tři už bude konečné číslo, hlavně aby to třetí přišlo v pořádku na svět. Pak už budu mít pocit, že jsme kompletní,“ doufá Gábina.

Reklama

Další články

Načítám