Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má vůbec cenu, aby si Bianca ještě cokoliv oblékala? Taková otázka asi napadne všechny, kteří manželku Kanyeho Westa (46) spatřili v ulicích Los Angeles. Její body toho zahalovalo jen skutečně málo.

Jaký by to byl týden, kdyby se v jeho průběhu alespoň jednou neukázala Bianca Censori v jednom ze svých „sexy“ outfitů. Tentokrát se hodila do gala na poslechovou party, kde se měl představit výsledek další spolupráce Kanyeho a rappera jménem Ty Dolla $ign. Pokud si lidé mysleli, že Bianca a Kanye se budou v oblékání více brzdit poté, co Biančin otec veřejně oznámil, že se chce s muzikantem kvůli své dceři konfrontovat, šeredně by se pletli.

Naopak, bylo vidět, že i tentokrát byl „model“ promyšlen do posledního detailu. Bianca na sobě měla černé body, pod které si nevzala podprsenku, a všem tak opět ukázala svá prsa. To ale nebylo všechno. Spodní část outfitu tvořily punčocháče, kterým ale jaksi chyběla látka v oblasti boků a také zadnice. Rapperova múza tak odhalila kompletně celý zadek.

A co na takové oblečení říkají lidé? Čtenáři magazínu Daily Mail převážně doufají v to, že Bianca si před usednutím pod sebe alespoň rozloží ručník nebo kapesník. Jiní přemýšlejí o tom, jak si v takovém outfitu vůbec může dojít na záchod, a další si myslí, že se stane módní ikonou a její vzhled budu jiné ženy kopírovat. No, tak uvidíme, kolik takových v létě spatříme třeba v metru nebo v tramvaji.

Reklama

Další články

Načítám