Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obavy o Biancu Censori pravidelně vyjadřují tisíce lidí téměř u každého článku, který v zahraničních médiích vyjde v souvislosti s jejím odíváním. Je ovšem jasné, že to není nic proti tomu, co musí zažívat její rodina a přátelé. Ti již před časem vyjádřili zděšení nad tím, jak moc se Bianca změnila od doby, co je manželkou Kanyeho Westa (46). Nyní ovšem přetekl pohár trpělivosti jejímu otci…

Podle Daily Mailu a zdroje blízkého Biančině rodině se její otec Leo Censori hodlá s rapperem setkat. Důvodem jsou především obavy, že se snaží Biancu držet dál od její rodiny a dělá z ní jen ‚nechutné zboží‘.

Poslední kapkou, kdy se otec rozhodl jednat, prý byl model, který na sobě měla Bianca během jejich rande v Paříži. Manželé si v nejromantičtějším městě světa zašli na večeři, přičemž vnadná architektka na sobě měla pouze krátký svetr, kožich a punčochy bez spodního prádla.

Devětadvacetileté rodačce z Melbourne navíc hrozí kvůli veřejnému odhalování a pobuřování kromě tučné pokuty dokonce pobyt na mřížemi. Podle obeznámeného zdroje její rodinu doslova bolí, když sleduje, jak se jejich milovaná Bianca předvádí jako trofej a ptají se, jak by se v budoucnu cítil West, kdyby své dcery North a Chicago viděl chodit po ulici stejně oblečené.

Zajímavé je, že samotný Leo Censori rozhodně není žádný svatoušek. Podle řady zahraničních médií Bianca naopak pochází z rodiny s pořádně bohatou kriminální minulostí. Elia ‚Leo‘ Censori byl odsouzen a vězněn za dovoz heroinu a držení střelných zbraní. V 80. letech byl považován za významnou postavu hazardního podsvětí a v té době také nashromáždil značné jmění.

Tím to ale zdaleka nekončí. Biančin strýc Eris Censori je dokonce proslulý jako ‚vrah z gangů‘ a další strýc Edmondo měl přezdívku Eddie Capone a v jeho trestním rejstříku se našlo kromě krádeží a vyhrožování třeba i napadení policie. Rodina emigrovala do Austrálie v 60. letech z Itálie a hledala zde nové začátky… Kanye by se tak možná měl mít před familií své ženy celkem na pozoru…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám