Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety nikdo nevěděl, kdo je Bianca Censori, dnes téměř není dne, kdy by se o ní nepsalo. Její „sláva“ má ovšem poněkud hořkou pachuť, není totiž zcela jasné, zda jde o její vlastní volbu, či důsledek manipulace ze strany jejího manžela Kanyeho Westa. Světlo světa nyní nově spatřila série fotografií, na nichž je Bianca očividně šťastná po boku své rodiny.

Snímky s maminkou Alexandrou, otcem Leem a sestrou Angelinou pocházejí z června loňského roku a byly pořízené během výletu Bianky Censori do Japonska. Ta se tehdy společně s rodiči a sestrou vydala do muzea umění teamLab Planets v Tokiu, kde si pořídili i pár selfíček na památku. Na této cestě se údajně také Kanye West setkal s příbuznými Bianky poprvé, a to více než šest měsíců od jejich svatby.

Tehdy ještě údajně žádné antipatie vůči novému zeti její rodiče nepociťovali a sestra dokonce o Biančině sňatku s Westem prohlásila, že je „velmi vzrušující“. Postupem času, kdy Bianca chodila stále méně oblečená a její výraz ve tváři se zdál být stále smutnější, se o nadanou architektku začali bát nejen lidé, ale především její nejbližší.

Trpělivost měla dojít Biančině otci minulý týden, kdy se jeho dcera procházela po Paříži s nahým klínem a výrazem plaché laně. Podle francouzských zákonů jí hrozilo za exhibicionismus kromě vysoké pokuty i vězení.

Leo Censori, který má za sebou bohatou kriminální minulost, se dokonce hodlá s Westem sejít a konfrontovat ho. Nelíbí se mu, že jeho dceru vystavuje jako laciné zboží, a navíc jej osočuje z toho, že jí brání styku s její rodinou.

Reklama

Další články

Načítám