Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zora Hejdová (33) se má díky šikovným rukám plastického chirurga v oblasti dekoltu čím chlubit. Vždycky to ale nedělá. Když jsme ji potkali na Slavících, ve strohé róbě skoro připomínala jeptišku. O to větší radost nám udělala, když vyrazila na párty, kde se představovaly nové šperky.

Zorka zvolila model, k němuž nebyly šperky potřeba, o to víc poutal pozornost její dekolt. "Nemůžu ty výstřihy nosit pořád, to by bylo prvoplánové. Musím občas překvapit tím, že si ho nevezmu," smála se Zorka.

Pro změnu si ovšem nevzala skoro žádný šperk kromě snubního prstenu. "Jednak se moje šaty tak blýskají, že už by nebylo vhodné je přebíjet šperky, a pak jsem přišla bez šperků, abych si tady mohla nějaký koupit. Náušnice by se hodily," ujasnila.

Debata tedy byla o bižuterii. Šperky jinak Zorce kupuje manžel. "Naposledy to byly hodinky k narozeninám. K Vánocům se ráda nechám překvapit, ale už jsem naznačila, že jeden takový skromný nárameček by se mi hodil," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám