Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Krejčíková (33) v posledních letech výrazně zhubla. Před rokem si také nechala upravit své poprsí a zdá se, že je se svou postavou aktuálně skutečně spokojená. Před lety začala hubnout nejen kvůli roli v Ulici. „Nejen kvůli Ulici, také pro můj pocit. Tři roky v kuse jsem byla těhotná a kojila jsem. Začala jsem přirozeně hubnout od té doby, co jsem přestala kojit. Jde to dolů dál,“ řekla před časem Super.cz.

Oblíbená herečka hýčká své tělo nejen zdravým životním stylem. Za jejími pevnými křivkami stojí i speciální masáže, které podstupuje.

„Madero-lymfo terapie, což je masáž celého těla nebo problematických partií pomocí dřevěných válečků a podtlakových zvonů na odbourání celulitidy, zlepšení elasticity kůže a tvarování těla. Pracuje se s lymfatickým systémem a detoxikací těla. Samozřejmě nás to nespasí. Když budeme dál večeřet každý den sedmičku vína a pytel chipsů, tak je to k ničemu, ale je to bezvadný doplněk, zvlášť teď na jaro,“ uvedla Aneta po návštěvě salonu, kde si pořídila i fotografii.

Svým fanouškům se rovnou ukázala ve speciálních kalhotkách na šňůrky a v podprsence. Ze snímku je znát, že už v dubnu je na plavkovou sezonu rozhodně připravená. Přesvědčte se v galerii.

Reklama

Další články

Načítám