Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani jako maminka osmiměsíčního syna si Dominika Myslivcová (29) nenechává ujít akce spojené s pánským časopisem, pro který před čtyřmi lety nafotila odvážné snímky. A pořád má co ukázat, jak předvedla ve svém velmi odvážném outfitu.

„Outfit jsem vybírala úplně na poslední chvíli, protože jsem si myslela, že půjdu v něčem úplně jiném, a nakonec to dopadlo takhle. Ale je fakt, že jsem se bála, že všechno půjde ven. Ale zatím to drží a doufám, že to tak i zůstane,“ uvedla k modelu, který na prsou držely oboustranné přelepky spíš silou vůle.

Dominika na castingu pomáhala vybírat svoje nástupkyně. „Přišla spousta krásných dívek, každá byla jiná a krásná něčím jiným. Ale playmate by v sobě měla mít něco navíc, nějakou jiskru. A to jsem se právě snažila najít. Myslím, že se to povedlo,“ domnívá se Dominika.

Po porodu vypadá opět skvěle. „Nevážím se, já a váha nejsme přátelé a to číslo moc nechci vidět. Všichni mi říkají, že vypadám dobře. Tak buď mi lžou, nebo tak opravdu vypadám,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám