Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) si vyzkoušel poněkud jinou roli, než na jakou je zvyklý. Zahrál si totiž v seriálu! Ač pro něj díky jeho pořadu Ano, šéfe! není natáčení novinkou, hraní je přeci jen něco úplně  jiného.

V seriálu Ohnivý kuře Pohlreichovi ušili roli přímo na tělo. Hrál totiž sám sebe. Do hotelu, kde v kuchyni pracují Mike a Burák v podání Jakuba Prachaře (40) a Jana Dolanského (38), přijel hodnotit místní kuchyni. Stejně tak jako ve svém pořadu.

A v čem je podle Pohlreicha největší rozdíl mezi natáčením vlastních kuchařských pořadů a hraním v seriálu?

„Nejvíc asi v tom, že se musím naučit text role. Taky jsem na place hodnej a disciplinovanej a držím takzvaně hubu a krok. Vlastně je to pro mě příjemná změna, kdybych nemusel na plac tak brzo,“ prozradil své dojmy z natáčení Pohlreich, jehož herecký výkon můžete vidět ve 21.40.

Pohlreich pochválil i kuchařské umění Prachaře s Dolanským.

„Byl jsem na ně zvědavej, jak jim to půjde od ruky. Oni strávili u mě v podniku den nebo dva a trénovali tam. Honza s Jakubem byli šikovní. Je na nich vidět, že nejenom vaří, ale z toho, jak o vaření mluví, že taky mají rádi jídlo,“ říká Pohlreich, jenž jako herec nezklamal. Jak mu to na place šlo, se podívejte v naší videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám