Hlavní obsah
Článek

Je opravdu krásná, ale podle nás to trochu přehání s líčením. Když jsme naposledy missku Kristýnu Kubíčkovou (26) potkali na odpolední párty, měla make-up spíš k velké večerní. Přítelkyni hvězdy aktuální řady show Tvoje tvář má známý hlas Vojty Drahokoupila (28) to zbytečně přidává roky. Vypadá pak skoro jako partnerova teta.

"Já jdu po téhle akci na další, která už opravdu večerní je, takže jsem to musela sfouknout najednou," vysvětlovala. Pokud jde o zahuštěné a prodloužené řasy, s tím ani nic udělat nemohla. "Ty mám prodloužené permanentně a mám je ještě z focení, kde jsem právě reklamu na řasy dělala. To bych si je musela vytrhat i se svými vlastními," měla na všechno vysvětlení Kristýna.

Důležité ovšem je, že jí to klape ve vztahu s Vojtou, ke kterému už se před dvěma měsíci přistěhovala ze severní Moravy, kde žila. "Já sem často jezdila kvůli práci, tak jsem si docela rychle zvykla, je to fajn," řekla Super.cz.

S Vojtou jim to funguje, i když jsou oba velmi zaneprázdnění. Zatímco zpěvák natáčel Tvář, ona byla pro změnu pracovně v Chorvatsku. "To se mi samozřejmě stýskalo a jemu taky, ale napsal mi krásné písničky," rozplývala se. "A čas na sebe si vždycky najdeme," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám