Hlavní obsah
Článek

Když přijde na vánoční výzdobu, světové celebrity rozhodně nešetří. Každoročně se chlubí stromky, o nichž si většinou obyčejní smrtelníci mohou nechat jenom zdát. A i když není důležité, jaký máte stromek, ale s kým se u něho sejdete, pojďte se pokochat výtvory slavných.

Nejmladší dolarová miliardářka Kylie Jenner (26) letos vsadila na růžovou. Tedy alespoň co se stromku v její kanceláři týče. Ten je totiž celý růžový od špičky až po kmen, a to včetně koulí, které ho zdobí.

V podobném duchu pojala strom i starší sestra Kylie Khloé Kardashian (39), jejíž dekoratér se opravdu vyřádil. Strom září tak jasně, že pokud byste pod ním měli rozbalovat dárky, pravděpodobně byste potřebovali sluneční brýle. U její dcerky True nejspíš ale obstál.

O něco vkusnější výzdobu zvolila Céline Dion (55), která pro změnu zapózovala u stromku s bílými a stříbrnými ozdobičkami.

Stromkem se ve svých Instastories pochlubili i Justin Bieber (30) a Hailey Baldwin (27). Nechyběly na něm ani ozdoby v podobě smajlíků.

Vkusně nazdobeným stromkem se pochlubila i moderátorka a aktivistka Katie Piper. Sdílela snímek, jak na zasněžený strom věší stříbrné a černé ozdoby.

Opravdu originální ozdobičkou se pochlubila Victoria Beckham (49). Její vánoční stromek evidentně zdobila i panenka Posh Spice.

Zpěvačka Gwen Stefani (54) se nechala slyšet, že má stromek v každém pokoji svého domu. Pod jedním z nich se stihla zvěčnit ještě před Vánoci.

Reklama

Další články

Načítám