Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještěže se herečky Tatiana Vilhelmová (45) a Aňa Geislerová (48) zase usmířily. Poslední měsíce nebyly vztahy mezi nimi právě vřelé, takže dokonce hrozilo, že se bude muset Geislerová sama postarat o jejich tradiční vánoční bazar. Táňa, zamilovaná do Vojtěcha Dyka, se totiž trochu zasekla.

Když se měl Vánoční bazar v Mokré čtvrti propagovat v médiích, nechala toho většinu na Aně, neboť se jí nechtělo komunikovat s médii. Ukázkou bylo, když na párty společnosti pro zubní hygienu odmítla rozhovor do televizního magazínu Gábině Partyšové. "S Aňou jsme se v pohodě domluvily, že udělá rozhovor a pohovoří i o bazaru," vyprávěla Super.cz. Vilhelmová ji ale dost neadekvátním způsobem odmítla. "Reportáž se pak nedala ani vysílat, což mne mrzelo," dodala Gábina.

Naštěstí se pak Vilhelmová umoudřila a v dalších případech se chovala lépe. Vánoční bazar v Mokré čtvrti, který proběhl o víkendu a v pondělí jej uzavřel koncert a večírek pod názvem Snesitelná lehkost pití, vynesl prozatím 1 073 117 korun na dobročinné účely. Zazpíval na něm i Tánin milenec Vojtěch Dyk (38).

Peníze utržené prodejem darovaných předmětů jsou každoročně rozděleny několika organizacím. Část je předána Nadaci Terezy Maxové dětem, která za ně podpoří opuštěné a znevýhodněné děti v dětských domovech a pěstounských rodinách. Dále také projekty prověřených neziskových organizací, které s dětmi v ústavech či náhradních rodinách pracují.

Při výběru příjemců dalších peněz letos Aňa, Táňa a Peter Serge Butko spolupracovali s projektem darujspravne.cz Fóra Dárců ČR. Rozhodli se přispět například na pomoc dětem v Africe, na realizaci divadelního představení bezdomovců nebo organizaci pomáhající rodinám v těžké životní situaci. Dárci stále přispívají na pomoc konkrétním dětem prostřednictvím webu nebo na účet v bance.

Reklama

Další články

Načítám