Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme si se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou (49) začali povídat o vánočním charitativním bazaru, který letos opět chystá, nečekali jsme, kam až se při rozhovoru dostaneme. Ale nějak to tak samo vyplynulo.

Bára se nám pochlubila, že na svůj bazar, který proběhne 21. listopadu, už má vybráno spoustu krásných hadříků a doplňků. "Máme spoustu věcí a doufám, že taky hodně lidí přijde. Můžou si vybrat leccos, od botiček Lanvin po kabelky Dior, ale i méně drahé značky, které sama ráda nosím," řekla Super.cz.

Část ze svého šatníku jí jako vždy věnovaly i známé tváře. "Vendula Svobodová (52) nám přinesla dvě bedny věcí, další věnovaly Lili Fischerová, Tamara Kotvalová (60), Vlaďka Erbová (42). Módní návrhářka Táňa Kovaříková vyklidila skoro celý šatník, ale určitě jí ještě něco zbylo," smála se Bára.

My se ovšem pozastavili nad tím, že skoro všechny jmenované dámy nosí spíše malé velikosti, takže ženy krev a mlíko nebudou mít tolik na výběr. "Spousta těch věcí se dá natáhnout, jsou elastické. Já myslím, že je spousta žen, které mají 34, a závidí těm, co nosí 40, třeba zadek. Každý chce to, co nemá," míní Nesvadbová.

Sama sice nosí šestatřicítku, ale tvary prý nikomu závidět nemusí. "Já zadek mám, partner mě za něj neustále chytá. Nepatřím mezi visací ramínka, myslím si, že mám dostatečně ženskou postavu," domnívá se spisovatelka.

Reklama

Další články

Načítám