Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Štěpánka Decastelo (45) zřejmě zešílela. V osmém měsíci těhotenství už chce porodit. A dělá pro to vše. "Už to chci mít opravdu za sebou. Teď jsem si dala pár výpadů, doufám, že porod urychlím. Našla jsem si, jak ho vyvolat - výpady, sex a uklízení. To prý pomáhá," řekla Super.cz Štěpánka.

Nechce prý dopadnout jako u prvního porodu syna Eliáše, kterého přenášela. "Prvního syna jsem hodně přenášela, tak tomu teď trošku pomůžu. Malej má teď tak přes dvě kila. Je krásnej, obličej má po tatínkovi, buclatý tváře, už je velkej a můžu rodit," říká Decastelo.

Zatím přibrala jen minimálně. "Mám šest kilo nahoře, čekala jsem to celé větší. Jsem obrovská, ale už roste jen to břicho. Prsa se zvětšila tak o číslo, nosím stahovací podprsenky," prozrazuje.

"Prsa si hodně hlídám, ty musí zůstat tam, kde jsou. Můj partner je nadšený, spíš než z ňader ale z mé zadnice," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám