Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý měsíc se v Palm Springs odehrála jedna z nejpohádkovějších hollywoodských svateb posledních let. A v hlavních rolích vystoupili herečtí kolegové Sofía Vergara (51) a Joe Manganiello (38), kteří do toho praštili po roce a půl vztahu. Třídenního svatebního veselí se účastnila řada hvězd včetně Arnolda Schwarzeneggera, Reese Witherspoon či Channinga Tatuma a novomanžele prý vyšla na tři milióny dolarů (75 miliónů korun).

Velký den krásky ze seriálu Taková moderní rodinka, která je nejlépe placenou televizní herečkou, byl vyladěn do posledního detailu. Jen floristům prý trvalo osmnáct hodin, než okolo svatební uličky, kterou herečku provedl její třiadvacetiletý syn Manolo, naaranžovali tisíce růží a orchidejí. O několik dalších fotografií z pompézního obřadu, následné párty i líbánek herečka obohatila své účty na sociálních sítích.

Nevěsta zvolila na míru šité šaty od Zuhaira Murada a diamantové náušnice z dílny Lorraine Schwartz za sedm miliónů dolarů. Líbánky novomanželé strávili v Karibiku v resortu Parrot Cay na souostroví Turks a Caicos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám