Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní po oslavě svých osmnáctin byla spatřena v ulicích New Yorku Suri Cruise, svého času nejslavnější dítě Hollywoodu. Její otec Tom Cruise bohužel ani tentokrát své dceři nebyl po boku, momentálně totiž natáčí v Londýně osmé pokračování filmové série Mission Impossible.

Akční hrdina se ovšem v anglické metropoli nevěnuje pouze práci, ale není mu cizí ani zábava, a tak zatímco na dceřině oslavě chyběl, na padesátiny Victorie Beckham přišel. Tom byl tak jednou z mnoha VIP osobností, které si kulatiny Posh Spice nenechaly ujít.

Cruise se se svou dcerou odcizil rok po rozvodu s její maminkou Katie Holmes. Jejich poslední společná fotka je z roku 2012, kdy spolu vyrazili do disneylandu.

Katie Holmes je proslulou milovnicí módy a platí za jednu z módních ikon Hollywoodu. Není se tak čemu divit, že si dávala záležet i na odívání Suri, které se přezdívalo „nejstylovější dítě Hollywoodu“. I v současnosti se jí nedá upřít, že má svůj osobitý styl. Móda ji přitom zajímá natolik, že by ji ráda i studovala. Suri se prý přihlásila do několika škol v New Yorku, kde by chtěla pobývat se svou maminkou.

Reklama

Další články

Načítám