Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy to vypadá, že Simona Krainová (51) je se svým telefonem srostlá. Modelka potřebuje telefon jednak kvůli své práci a zároveň pro komunikaci s fanoušky na sociálních sítích, kde je opravdu nadšenou přispěvatelkou.

Ne jednou se stalo, že královna selfie o svůj chytrý zázrak přišla. „To se člověku lehce podaří, když si ho dá do zadní kapsy kalhot,” přiznala se Simona, která ale popřela, že by jí telefon zmizel v záchodové míse při pořizování selfie. „Je pravda, že jsem selfíčkama hodně posedlá, ale tohle byla nešťastná náhoda.”

Když se modelka o telefon nepřipraví sama, tak se o jeho zničení postarají její dva malí synové Bruno a Max. „Telefon občas někde nechám, nebo se ho zmocní moje děti. Nedávno jsem zjistila, že Bruno telefonoval z vany. V ruce ale neměl kouzelné sluchátko, ale měl můj telefon, který byl několikrát pod vodou. To se stalo například i s mým tabletem,” uvedla Krainová na večírku, během kterého byla představena jako ambasadorka nové řady chytrých telefonů pro Českou republiku.

A kolik že ji podobné legrace stojí? Svojí i cizí vinou přichází v průměru o pět telefonů ročně, což se dá jednoduše spočítat - stojí ji to sto tisíc korun ročně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám