Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se nepovedlo. Zpěvák Vojtěch Drahokoupil, který se po rozpadu kapely Two Elements věnuje nejen sólové dráze, ale své místo si již získal také jako představitel titulních rolích na české muzikálové scéně, si o víkendu způsobil úraz při natáčení klipu. Týdny bude muset nosit ortézu.

„Od rána jsme natáčeli klip, ve kterém mi hraje Eva Burešová. Věděl jsem, že vše musí klapnout na minuty, protože v 16 hodin jsem již musel být na zvukové zkoušce v Berouně, kde jsem zpíval jako host na koncertu Michala Davida pár písniček z chystaného muzikálu Muž se železnou maskou, který Michal napsal,“ sdělil nám zpěvák.

„Prostě jsme celý den spěchali. Na poslední scénu jsme měli jen 15 minut, natáčeli jsme hodně náročný obraz a při jednom pádu jsem pod sebe špatně dal ruku a ruka začala strašně bolet. Nicméně jsem odjel do Berouna a už na zvukovce jsem nemohl rukou vůbec hýbat. Odzpíval jsem a odjel hned do nemocnice, kde mi udělali rentgen, a zjistilo se, že mám nalomenou chrupavku,“ prozradil nám zpěvák.

„Do toho klipu jsem dal opravdu maximum, tak věřím, že se povede a bude se divákům líbit,“ dodal závěrem Vojta, kterého opět od zítřka s ortézou čekají zkoušky titulní role krále Ludvíka XIV. v muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway. Snad se do premiéry, které proběhne 1. listopadu, stihne uzdravit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám