Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od loňska, kdy jsme se zpěvákem Mirem Šmajdou mluvili naposledy, se v jeho soukromí nic nezměnilo. Po rozchodu s poslední přítelkyní zůstává stále single. Ale po děvčatech se poohlíží. Tedy ne po těch, jejichž půvaby porotcoval při našem setkání. Finalistky Dívky roku, které pomáhal vybírat, jsou ještě pod zákonem.

"Ale já budu věčně mladý, tak na ně klidně můžu počkat, to není problém. Za deset let mi bude pořád dvacet osm a jim třiadvacet," žertoval Miro. "Holku pořád nemám. Ne že bych nenašel tu pravou, potíž ale je, že já hledám levou," smál se zpěvák.

"Chtěl bych to nějak racionálně rozumně vysvětlit a nedělat si z toho legraci. Ale nějak mi to nejde. Nějaké pokusy tam byly, ale je hodně práce - tak bych to řekl diplomaticky. Ale teď už bude jaro, snad nejen podle kalendáře, lásky čas, a u mě ta láska na jaře většinou přichází," doplnil Miro, který by prý dívku vzal na první rande k Vltavě, kterou si po přestěhování do Prahy zamiloval.

Reklama

Další články

Načítám