Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení pokračování Sexu ve městě s názvem And Just Like That by mělo vypuknout v květnu, a kromě známé trojky Mirandy (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) a Carrie (Sarah Jessica Parker (59)) se fanoušci mohou těšit také na jednu ze životních lásek Carrie.

John Corbett (59), který v seriálu ztvárnil jejího snoubence Aidena, sdělil Page Six, že bude součástí připravovaného projektu. A podle všeho je z toho velmi nadšený.

Corbett působil v Sexu ve městě v letech 2000-2003. Zahrál si také v druhém filmu Sex ve městě 2 z roku 2010.

Doposud bylo potvrzeno, že se k produkci nepřipojí Kim Cattrall alias náruživá Samantha, což fanoušky velmi zklamalo. Následovaly informace, že se ani Chris Noth, jenž ztvárnil pana Božského, do seriálu nevrátí. Ty však zatím nikdo nepotvrdil ani nevyvrátil.

Carrie v seriálu nakonec dala přednost Božskému před Aidenem, což jí někteří zazlívali. Možná se ale příznivci Aidena díky nové desetidílné sérii dočkají svého vysněného konce. Na to, jak vše dopadne, si ale budou muset ještě chvíli počkat.

Reklama

Další články

Načítám