Hlavní obsah
Článek

Když letos v dubnu magazín People označil herečku Sandru Bullock (59) nejkrásnější ženou planety, bylo to přinejmenším překvapivé. Padesátiletá hollywoodská hvězda si ovšem tento titul určitě zaslouží.

Úspěch Sandry Bullock, nad nímž se skromná herečka jen pousmála, přišel v době, kdy nebyla na veřejnosti příliš vidět. V roce 2013 bodovala se sci-fi dramatem Gravitace, ale poté se v kinech neobjevila. Letos ji ovšem čeká řada povinností kvůli propagaci animovaného filmu Mimoni, jejím hlasem v původním znění promluví bestiální hrdinka jménem Scarlett Odkráglová.

Sandra se za své angažmá v Mimoních další oscarové nominace nedočká, ale není pochyb o tom, že film navazující na trhák Já, padouch čeká obrovský úspěch. Herečka ovšem vedle oblíbených postaviček nezanikne, což už předvedla na slavnostní premiéře v Londýně, kde zazářila na koberci, který podle animovaných hrdinů dostal žlutou barvu.

Maminka pětiletého adoptivního syna Louise, jejíž manželství se záletným Jessem Jamesem troskotalo krátce poté, co v roce 2010 získala Oscara za hlavní roli ve sportovním dramatu Zrození šampióna, přišla na premiéru v asymetrických šatech do půli stehen. V odvážném a mladistvě působícím modelu vypadala podstatně lépe než ve filmu Nebezpečná rychlost, který natočila už před 22 lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám