Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) si nemohla nechat ujít největší karneval v Londýně a vyrazila na něj opravdu stylově - oblečená, neoblečená.

Notting Hill Carnival se koná každé léto a jedná se o jeden z největších pouličních festivalů oslavující karibskou kulturu. Kolem miliónu lidí se tam sejde a tančí klasické tance z karibské oblasti jako reggae, merengue, rumba či zouk a k tomu pojídají i zdejší kulinářské speciality.

Vzhledem k tomu, že Rita vyrostla v západní části Londýna, nemohla na akci chybět, což také napsala na svůj instagramový účet. K tomu přidala i pár videí v oblečku, který na akci zvolila a moc toho na jejím těle nezakrýval.

Pod průhlednou kombinací tílka a sukně si vzala jen kalhotky. Skrze průsvitný vršek byly zpěvačce vidět i bradavky, čímž rozhodně potěšila mužskou část své fanouškovské základny na Instagramu, která čítá přes 15 miliónů. Rita se rozhodně nebojí odvázat a ukázat téměř každý záhyb svého těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám