Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od zadržení na losangeleském letišti a následném propuštění na kauci se hudebník ASAP Rocky, vlastním jménem Rakim Mayers, objevil ve společnosti. S těhotnou partnerkou Rihannou (36) vyrazili na večeři s přáteli. Jak probíhala?

Podle zdroje magazínu People v pohodě a poklidu. „Šlo o veselou a pohodovou skupinu. Rihanna vypadala úžasně. Seděla vedle ASAPa a chovali se k sobě láskyplně,“ uvedl s tím, že večeře se protáhla na několik hodin. „Všichni se soustředili hlavně na Rihannu a její dítě.“

ASAP Rocky byl minulou středu zadržen na letišti v Los Angeles, poté co s partnerkou přistáli soukromým letadlem po dovolené na Barbadosu. Zadržení mělo mít spojitost se střelbou, ke které došlo v listopadu.

Kauce byla stanovena na 550 tisíc dolarů, rapper byl propuštěn následující den po jejím zaplacení. Kauzu zatím nekomentoval.

Těhotenství pár oznámil v lednu fotkami z procházky, na nichž zpěvačka ukázala už zakulacené těhotenské břicho. To od té doby málokdy schovala, nastávající maminka si libuje v outfitech, které jiný stav zdůrazňují. Do restaurace v Santa Monice dorazila v kraťasech a rozepnuté košili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám