Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to zřejmě velká sláva, která opět dojme k slzám nejen tisíce hrdých Britů. Příští rok v květnu se uskuteční svatba Pippy Middleton (40) a Jamese Matthewse (41) a právě děti nevěstiny starší sestry Catherine, vévodkyně z Cambridge, mají být podle informací Daily Mailu nedílnou součástí obřadu. Zatímco princezna Charlotte, které tou dobou nebudou ještě ani dva roky, má procházet svatební uličkou a rozhazovat z košíčku okvětní lístky, její starší bratr princ George by měl snoubencům přinést prstýnky.

Obřad se prý uskuteční v kostele St. Mark v Englefieldu v hrabství Bershire 20. května 2017. Jedná se prý o ‚rodinný‘ kostel ležící jen pár mil od domu Middletonových, kde obě sestry vyrůstaly. V zahradách okolo domu Middletonových se prý postaví obrovský stan a chybět nebudou ani mobilní toalety, ovšem v té nejluxusnější variantě (tzv. ‚Posh Portaloos‘).

Podoba šatů nevěsty je zatím opředena tajemstvím, ale údajně by měly být dílem britského návrháře Gilese Deacona. Toho totiž paparazzi spatřili, jak zřejmě se svatební róbou v obalu zavítal do domu, kde Pippa a James bydlí. Jejich luxusní sídlo za 17 miliónů liber, kde mají oba budoucí manželé své vlastní koupelny, se nachází poblíž centra Londýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám