Hlavní obsah
Článek

Pavol Habera (61) bývá v talentových soutěžích vždy v pozici toho nejdrsnějšího, který nejde pro ostrá slova daleko. A přezdívce „kat“ dostál i nyní, kdy na sociální síti drsně okomentoval zatím poslední ročník soutěže.

„Tento ročník byl zvláštní. Měl jsem z něj obavy, ale navzdory snahám některých vrchních šéfů jedné televize (soutěž vysílaly česká Nova a slovenská Markíza - pozn.) udělat z této soutěže lacinou reality show, postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo. OK, jsem velmi rád, že se pomohlo Lackovi (Pošta), ale posláním SuperStar je hlavně najít a ukázat lidi, kteří mají talent zpívat, říct jim, že jsou dobří a klidně se zpěvem mohou živit, a přitom se v tomto programu i zabavit. Nic víc, nic míň,“ píše Habera na svém Instagramu.

„Plakat a smutnit můžeme u jiných programů, v nabídce všech televizí na našem území je jich dostatečné množství. Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatně a pro telku nezajímavé. WTF?“ zlobí se „kat“.

Chtěl snad někdo Laciho či jiného soutěžícího kvůli smutnému osudu „dostat“ dál než porotci a diváci? Ať už je to jakkoli, s výsledkem jsou nakonec Habera a dle komentářů na sociálních sítích i fanoušci pořadu spokojeni. „Terezo, Eliško, Karmen a ostatní děti - jsem rád, že jsem vás potkal a že jste nám ukázali svůj talent,“ dodal Paľo závěrem a popřál všem úspěchy v kariéře i soukromí.

Televize Nova na dotaz ohledně vyjádření odpověděla, že názor pana Habery komentovat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám