Hlavní obsah
Článek

Lásce k sympatickému hudebníkovi odzvonilo! Herečka z Ulice Patricie Solaříková (35), která šla v posledních letech do sebe a udělala ze sebe nehorázně štíhlou kočku, s bubeníkem Markem vypadali jako dokonalý, harmonický pár. To už ale neplatí.

„S Markem jsme se rozešli. Jsem ale moc ráda, že to bylo v klidu. Jsme přátelé, vídáme se, partneři už ale nejsme,“ potvrdila Super.cz informace Patricie.

„Stává se to velmi běžně, že dvěma lidem vztah nevyjde, teď se to stalo i nám. Někdy to prostě nejde. Ale v kontaktu jsme. Rozešli jsme se v dobrém. Takové vztahy není možné mít s každým bývalým partnerem, musí to tak chtít oba dva. Ale podobně to mám i s předchozím partnerem Alešem. Vídáme se a máme hezký vztah,“ tvrdí sympaťanda.

Herečka, která je v Ulici už od prvního dílu, se dušuje, že za koncem lásky nestál ani na jedné straně nikdo třetí. „Jestli je ale Marek teď už s někým v kontaktu, to je jeho věc, má na to právo. Stejně jako já,“ myslí si.

A poznává tedy ona někoho jiného? To nechtěla říci.

„Tohle bych si nechala pro sebe. Ale už je to čtyři měsíce, takže to není podobné, jako když jsem šla ze vztahu s Alešem do vztahu s Markem. Zjistila jsem, že to není ideální. Asi je lepší, když je člověk po rozchodu chvíli sám, aby se rozkoukal a uvědomil si, co chce a co nechce, a trošku si odpočinul,“ dodala Solaříková.

Reklama

Další články

Načítám